Summer Love

Summer Love

By:
~evilkyung~

Cast:
Park Chanyeol
Channie Park (OC)

Genre:
Angst (gagal), Sad Romance (gagal total), Hurt (hancur total)

Warning:
Alur maju mundur ga jelas._. Typo bertebaran._. (ini soalnya keyboard aga rusak, jadi, maklumin aja-_-), pokoknya, DLDR lah~ Mind to RCL, readerdeul? :33

NB: Dengerinnya pake lagu Summer Love-nya 1D. Soalnya ini songfic dari lagu itu sih._.
blablabla : lirik lagu
blablabla : flashback

Continue reading

[FREELANCE] SIWON is…

SM vs JYP

SIWON is …

Author             : Lee Hyohee (@Lousey_Han)

Tittle                : SIWON is …

Main Cast        :  Choi Siwon

Choi Sooyoung

Support  Cast  : Im Yoona, Park Jungsoo (Leeteuk), Kim Heechul, Kim Jongwoon (Yesung), Kim Youngwoon (Kangin), Shin Donghee (Shindong), Lee Sungmin, Lee Hyukjae (Eunhyuk), Lee Donghae, Cho Kyuhyun, and Super Junior’s Family also other illustration cast

Genre              : Romellaco ( Romance, Mellow/Sad, Action, Comedy)

Rating             : PG-15

Length : Oneshoot

Disclaimer       : This story is mine, it’s 100% hot from my brain. Sooyoung here is an ordinary people like us. But, Siwon still member of Super Junior. ChoiSooyoung is mine, she live in my mind. Choi Sooyoung and Choi Siwon belongs God, their parent, SM Ent, ELF, Soshi, Sooyoungster and Siwonest. WARNING!!! Don’t be a plagiat! Siders, please go away!! Don’t like? Don’t read it!!!

________________________________________________________

For some reason, I LOVE YOU…

For some reason, I HATE YOU…

You know, EVERYTHING HAPPEN FOR REASON

 

-Choi Sooyoung-

 

 

Continue reading

[FREELANCE] Just Let Me Love You, Noona

justletmeloveyounoonacvr

Tittle : Just Let Me Love You, Noona

Author : Diani K (@diani3007)

Main Cast :

~ Kwon BoA

~ Lee Taemin (SHINee)

~Lee Jae Sik (OC’s) [anggap umurnya sekitar 30an]

~ Choi Jinri/Sulli (F(x))

Genre : Romance, Angst (mungkin?)

Rating : Teen

Length : Oneshot

Disclaimer : jujur, aku bikin ff ini karna dapet cast dari MV BoA – Disturbance, tapi kalo ceritanya terinspirasi dari film Thailand, mudah2an readers suka._.v Ceritanya emang aku ambil dari film, tapi bukan berarti aku plagiat yah. Cuma temanya doang yang mirip sama filmnya. Intinya, cerita ini PURE karya aku sendiri! penasaran ceritanya? #krikrikrik. Buat silent reader? Aduh, pliss banget! Aku masih butuh komentar, kritikan dan masukkan dari kalian buat ff aku selanjutnya, jadi… HARUS comment yah!!

 

Let’s Read!

 

~This is a little Story about a Love that Never Should Happened~

 

>>><<< 

     Continue reading